Uuden pyörän lisääminen

KurapyöräWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read? bdkcecckefdkckeg

Hello!

Hello!

Hello!

Huolto-ohjeet[muokkaa]

Jos pyörä ei kuulu mihinkään moottoriperheeseen (esim. LC4), kirjota huolto-ohjeet suoraan tähän. Jos taas kuuluu, tarkista onko moottoriperheen sivua olemassa ennenkuin teet uuden. Huolto-ohjeiden lisääntyessä, voidaan niitä jakaa omiksi sivuikseen. Voit myös lisätä huoltoon liittyvia teknisiä tietoja omalle aliotsikolleen.

Esimerkiksi:

== Huolto-ohjeet ==
[[KTM LC4 huolto-ohjeet]]
=== Huoltotietoja -98 ===
*Venttiilien välykset: 0,15 mm
*Sytytystulppa: NGK DR8EA, rako 0,7 mm

Tyyppiviat ja muut "ominaisuudet"[muokkaa]

Tähän voi listata yleisesti havaittuja vikoja ja muita "luonteenpiirteitä".

Esimerkiksi:

== Tyyppiviat ja muut "ominaisuudet" ==
*Vauhtisokeus (riippuu pyörästä ja kuskista)
=== Bensan kulutus ===
Parhaat kulutuslukemat sain parantamalla ilmanottoa, mutta pitämällä vakio 155 pääsuuttimen paikallaan ja vakioputken. 250 kilometrin matkalla, joka oli pääasiassa tasaista ajoa, sain lukemaksi 4,9 litraa/100 km. --[[Käyttäjä:IceFire|IceFire]]

Hintataso[muokkaa]

Uuden tai vanhempienkin pyörien hintatasoa. Siis tällä hetkellä. Ketään ei kiinnosta että -70 luvulla moottoripyörän sais 500 markalla.

Esimerkiksi:

== Hintataso ==
Uusi vuoden 2006 640 LC4 Adventure maksaa 11900 euroa.

Luokka[muokkaa]

Hyvin tärkeä osa on luokka-merkintä sillä sen ansiosta pyörämalli päivittyy esim. valmistajan sivulle automaattisesti. Esimerkiksi: [[Luokka:KTM|640 Adventure]]. Ensiksi merkitään mihin luokkaan pyörä kuuluu eli tässä tapauksessa KTM:ään. Pystyviivan jälkeen kirjoitetaan nimi, jonka mukaan malli laitetaan aakkosjärjestykseen. Eli edestä otetaan vain valmistajan nimi pois. (Listassa näkyvä nimi ei kuitenkaan muutu.) Jos tätä ei tee niin malli menee artikkelinimen mukaan, mikä tässä tapauksessa aiheuttaa sen että kaikki KTM:n mallit olisivat yllättäen K-kirjaimen alla, mistä ei ole mitään hyötyä.

Tämän jälkeen on vielä syytä laittaa [[Luokka:Kurapyörät]], jotta pyörä näkyy kaikkien pyörien luettelossa sivulla Luokka:Kurapyörät. Tämä kirjoitetaan samalla tavalla kuin normaali linkki, mutta Luokka-merkintä aiheuttaa sen tulkinnan, että juuri sille sivulle mille teksti on kirjoitettu, ymmärretään kuuluvan kyseiseen luokkaan. Jos taas haluaa normaalin linkin Luokka-sivulle pitää eteen laittaa kaksoispiste (:) esim. [[:Luokka:Kurapyörät]] kuten ylempänä on tehty.