Beta 390 RR -18 (ja sekalaista muutakin kalustoa)

Täällä voit esitellä oman rakennusprojektisi ja kadehtia muiden projekteja.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
THä
Viestit: 628
Liittynyt: To Tammi 31, 2008 8:02 am
Pyörä: Beta 390 RR, 450 RM-Z

Re: Beta 390 RR -18 (ja sekalaista muutakin kalustoa)

Viesti Kirjoittaja THä »

Pääsipäs Marinen maaliin! Eikä tullut edes pannutettua kertaakaan vaikka reitti ei kyllä ollut itselle sitten laisinkaan luontevaa tai mieluista. Ihan hullua kivikkoa liki koko pätkä. Ensimmäinen rundi meni ihan liki paniikissa. Kuitenkin siitä sitten opetellen ja vauhtia nostaen. Joka kierrokselle kello aina tykkäsikin enempi ja toinen rundi meni jo puoli minuuttia nopeammin, sitten vielä 20 s pois ja viimeiselle vielä 10 s pois. Vielä olisi varmaan 10..20 s saanut pois jos olisi kierroksia riittänyt. Ei se sitten lopussa ihan niin kamalalta enää tuntunutkaan. Moni muu meni kyllä aika paljon lujempaa, mutta ei jäänyt omasta ajosta oikein mitään hampaakoloonkaan. Oma taso oli tuona päivänä tuossa ja sai kuitenkin ajettua hyvällä rytmillä ja oman osaamisen mukaan.

Kaveri teki reilut kun ajoi ekan kierroksen ja ilmoitti keskeyttävänsä henkiseen pahoinvointiin, liikaa kiviä kuulemma.

Fättis-etunen oli varmaan hyvä eikä edes ne liki 15W ölpät keulassa niin huonot olleet. Kädet kesti hyvin sen mitä se hakkasi. Tosin komppiruuvit oli auki ja kyllähän se keula pohjaankin välillä jytisi hiekkapateissa. En kuitenkaan tiukannut kun sitä kiveä oli suurin osa reitistä. Tiedä sitten olisiko nörjempi öljy ollut parempi, mutta ei tuokaan setuppi harmittanut.

Brikkarin E50 takapyörä oli hiekalla suorastaan makea ajaa verrattuna aiempiin six-days kokemuksiin. Tuohan työntää pyörää eteenpäin eikä vaan nosta soraa taivaalle. Ne vähän hiekat mitä reitillä oli niin oli oikein hauskoja laskea, sai tuttuun tyyliin leijuttaa keulaa patilta toiselle eikä tarvinut pelätä sutimista ja päin ajamista. Kivistä ja kalliosta on vähän paha sanoa, varmaan ihan riittävän hyvä itselle, ei ainakaan mitään tilanteita ollut.

Alusta taitaa kyllä lähteä shimmaukseen kauden jälkeen. Vähän jo tässä välissä kyselin, mutta eihän kukaan nyt ehdi mitään tehdä siten että ajaakin ehtisi. Katsoin takaiskariakin ennen tuota Marinea ja totesin, että yksi naksu oli jäljellä varaa tiukata. Laitettava sekin samalla shimmaukseen. Toki Marineen löysäsin, mutta saisi siellä silti olla enempi varaa etenkin jos keulaa piukkaa.

Pyörää pestessä huomasin, että koneen etukiinnityspultti oli mennyt poikki. Kai se runko sitten koittaa joustaa kun riittävästi hakkaa. Onneksi noita on Snellulla hyllyssä kun niitä kuulemma joskus menee, kiva tietää etten ole ainoa. Noin muuten ei mitään ihmeitä näkynyt ja renkaissakin oli nappulat paikoillaan kaikesta repimisestä huolimatta.

Kuvaaja näytti olleen tuolla yhden tienylityksen kohdalla ja satuin onnistumaan hyvän linjan valinnassa niin pääsin näemmä kuvaankin :D
Ei kai kukaan nähnyt..?
Vastaa Viestiin