Harmitusketju.

Testiviestit ja muu asiattomuus

Valvojat: Jukka, Moderaattorit

Vastaa Viestiin
Avatar
Creature
Viestit: 501
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 1:56 am
Pyörä: Suzuki DR 800
Paikkakunta: Espoo

Re: Harmitusketju.

Viesti Kirjoittaja Creature »

Kotitarvekalastus pyydyksillä on mielekästä toimintaa. Katiska ollut pitkin kesää vedessä. Perisuomalaiset perinteet tietäen laitan aina tyhjennysläven nippusiteellä kiinni riesaksi tietylle mielenlaadulle. Nyt onkin sitten kaksi kertaa väännetty nielu kunnolla auki. Kohtalaisen terävät mutkat reunojen 3-4 millisissä teräslangoissa. Jos jollain on tarve hakea ilmaista kalaa pöytään niin ei kai se niitä noin jätä. Onko samoja kokemuksia? Miten todennäköistä on, että hylje käy meren sisälahden rannoissa tekemässä näin? Luulisi, että olisi kevyttä katiskaa ryöpytetty enemmän ja asento/paikka vaihtunut.
Joh. 3:16

Solifer Export > Tunturi Tiger Aqua > Solifer Speed > Suzuki RG 125 > KTM GS 125 > Yamaha TDR 250 > Suzuki DR 650 RS > Suzuki VS 1400 Intruder > Suzuki DR 800S
Avatar
tsau
Viestit: 394
Liittynyt: Ke Elo 26, 2009 9:30 am
Pyörä: GSA 1200

Re: Harmitusketju.

Viesti Kirjoittaja tsau »

Lähinnä naurattaa seuraava tapaus mutta hiukan kyllä harmittaa tämä yhteiskunnan holhoaminen.

Minähän en koskaan oppinut pikkupoikana polttamaan tupakkia mutta nykyään aina joskus piipullisen poltan mökillä. Ja kun kesällä sain vedettyä viimeisen piipullisen Amphoraa, piti ostaa sitä lisää. Siis kaupan tytöltä pyysin nätisti paketin Amphoraa. Ei ollut. Olisiko Kiltaa? Ei ollut. No mitäs olisi? Ei saa kertoa. Olisko jotain sinisessä paketissa? Ei ollut. Olisko vihreässä paketissa jotain? No oli jotain sätkätupakkaa, pahaa.
Voisin melkein myydä sen vajaan paketin jollekin sätkämiehelle jos vaan arvaat merkin :D Vai syyllistynköhän siinä johonkin rikolliseen toimintaan?
Vastaa Viestiin