GPS-reitit nettiin

Yleistä keskustelua enduroista

Valvojat: Jukka, Moderaattorit

eari

GPS-reitit nettiin

Viesti Kirjoittaja eari »

Asiasta kiinnostuneille olisi nyt tarjolla tällainen palvelu:

http://www.gpsalbum.com/
TTA

Viesti Kirjoittaja TTA »

Joo mutta kun kaatuu virheilmoitukseen

Access to the path 'C:\Inetpub\wwwroot\GPSAlbum\previewImages\TMP_633303307892885715_tmp1.gpx' is denied.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Inetpub\wwwroot\GPSAlbum\previewImages\TMP_633303307892885715_tmp1.gpx' is denied.

ASP.NET is not authorized to access the requested resource. Consider granting access rights to the resource to the ASP.NET request identity. ASP.NET has a base process identity (typically {MACHINE}\ASPNET on IIS 5 or Network Service on IIS 6) that is used if the application is not impersonating. If the application is impersonating via <identity impersonate="true"/>, the identity will be the anonymous user (typically IUSR_MACHINENAME) or the authenticated request user.

To grant ASP.NET access to a file, right-click the file in Explorer, choose "Properties" and select the Security tab. Click "Add" to add the appropriate user or group. Highlight the ASP.NET account, and check the boxes for the desired access.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:

[UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:\Inetpub\wwwroot\GPSAlbum\previewImages\TMP_633303307892885715_tmp1.gpx' is denied.]
System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) +2014451
System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy) +998
System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode) +65
System.Web.HttpPostedFile.SaveAs(String filename) +87
Controls_trackUpload.upload_Click(Object sender, EventArgs e) +633
System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105
System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +107
System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11
System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +33
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

Ja kun yritin lähettää palautetta ylläpidolle tulee samankaltainen virhe.
Kunkku
Pyörä: Gessu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kunkku »

Sama vika. Taisi olla liian hyvää ollakseen totta...
janne.k
Pyörä: XR400, XRV750

Viesti Kirjoittaja janne.k »

Minä sain palautteen lähtemään tuosta virheestä. Olisi kyllä tosi hyvä palvelu.
Sami_
Viesti:

Beta

Viesti Kirjoittaja Sami_ »

Terve,

kiitos lähettämistänne palautteista. Löysimme ongelman palvelusta ja se on nyt korjattu. Tervetuloa testaamaan !

-Sami / GPSAlbum
Pasi
Pyörä: KTM690R/SM

Viesti Kirjoittaja Pasi »

Yritin testata lähettämällä Magellan eXploristin .log tiedostoa mutta sain virheilmoituksen että tiedostomuotoa ei tueta vaikka ymmärsin ohjeista että tuettaisiin.
Sami_
Viesti:

Hei,

tuo ohje on ehkä hieman harhaan johtava tosissaan. Lähettäisitkö reittitiedoston sähköpostin liitteenä osoitteeseen gpsalbum ät gmail.com niin tutkimme sen ja tehdään tuki tällekin formaatille.

Kiitos,

Sami / GPSAlbum
Mika TA-91
Pyörä: 790 Adventure R, EXC-F 250

Viesti Kirjoittaja Mika TA-91 »

Hei,

Magellan käyttäjien on myös helppo muuttuu tiedotoja GPX muotoon ilmaisella MapSend Lite ohjelmalla, joka on muutenkin varsin kätevä noiden Magellan tiedostojen pyörittämiseen.

Terveisin
Mika TA-91
TTA

Viesti Kirjoittaja TTA »

Formaattien muunto onnistuu myös http://www.gpsvisualizer.com/ palvelulla kun valitsee outputformaatiksi GPX-filen. Tuo GPX menee gps-albumiin heittämällä.

Sami, saisiko tuen Oziexplorerin ja MapviewGPS:n plt-tiedostomuodolle?
Pasi

TTA kirjoitti:Formaattien muunto onnistuu myös http://www.gpsvisualizer.com/ palvelulla kun valitsee outputformaatiksi GPX-filen. Tuo GPX menee gps-albumiin heittämällä.

Mulla heitti reitin suoraan afrikkaan :(
Pasi

Mika TA-91 kirjoitti:Hei,

Magellan käyttäjien on myös helppo muuttuu tiedotoja GPX muotoon ilmaisella MapSend Lite ohjelmalla, joka on muutenkin varsin kätevä noiden Magellan tiedostojen pyörittämiseen.

Terveisin

mapsendillä onnistui, tässä otokseni: linkki
Sami_
Viesti:

Heips, aikaisemmin löytyneet ongelmat on nyt korjattu ja palvelusta löytyy nyt uusina ominaisuuksina mm. kuvien lataaminen reitille.

Valitettavasti uusille tiedostoformaateille ei ole tehty tukea. Ilmeisesti tuolla MapSedillä on kohtuullisen helppo niitä kuitenkin konvertoida?

http://www.gpsalbum.com/fi/tero?TrackId=257
Vastaa Viestiin