Pohjolan Kurapyöräilijät

Matkaendurofoorumi kaikille enduron ystäville!
Tänään on La Elo 15, 2020 11:45 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 80 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Atlantinvalli Jutaus 2016
ViestiLähetetty: Ke Heinä 15, 2015 6:43 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
(LUONNOS....)

Ei kai siinä sitten mikään muu auta, taaskaan, eli yleisön pyynnöstä, tullaan järjestämään otsikon mukainen hieman pitemmän kaavan mukainen kesäjutaus, Atlantinvallin Nordlandin bunkkereista & Kriegsmarinen tärkeimmistä ja merkittävistä satamista, meritukikohdista, sekä tykistöasemista kiinnostuneille jutaajille, kesäkuussa -16.

Viite: Tämä, sekä ennen kaikkea tämä!

Paikka: Startti Hotelli Cumulus Kemi, aamupalan jälkeen klo 08:00. Maali Hotel Scandic Ferrum Kiiruna ja / tai Porjuksen "Easy Elsie", Lancaster pommikone, jos sen paluumatkalla ken haluaa vielä nähdä....kahtotaan sitä sitten...?

Aika: 04.- 08.06.2016 ( La - Ke ), Puolustusvoimien lippupäivänä, virallisena liputuspäivänä lauantai aamusta siis liikkeelle, joten huomioikaa oma siirtymisenne Kemi Cumulukseen perjantain aikana!

Reitti: Tämä, ( alustava ), josta voidaan niin halutessamme poiketa.

Day 1: Kemi - Arvidsjaur, vain 345km.
Day 2: Arvidsjaur - Bodö, vain 373km
Day 3: Bodö - Saltstraumen - Moskenes lauttamatka - Tjeldesundbro, 360km
Day 4: Tjeldesundbro - Harstad - Narvik - Vidrek - Narvik - Kiruna, 375km.

Kesto: Noin 4 -6 vrk:tta, jutaajien tasosta ja laskentatavasta riippuen. Toki jutailla voi vain osan matkaa, jos siltä tuntuu, tai vastaavasti, jutaamista voi jatkaa pitemmästikkin. ....aloittaa tällä vaikka oman kesäjutauksen tai pidemmänkin loman, vaikka edelleen Euroopan ja ranskan Normandien kuuluisille Utah- Omaha- Sword- Gold. jne mitä niitä nyt olikaan, maihinnousurannikoille.

Varustus: Huollettu mp. erityisesti renkaiden kunto, juomapullot, otsavalaisin, ( luolat/bunkkerit ), puhelin, rengaspaikkaus pakkaus, pyöräkohtaiset työkalut, jne. Passi ei pohjoismaissa ole välttämätön. Ensiapupakkauskin hyvä olla aina mukana!

Osallistujamäärä: Minimi 10 ohjastajaa, max 46, noin.

Ohjelma sisältää:

- Tervetulokaffeet xxxxx:ssä, (paikkaa etsitään).
- Sotahistoriallisen opastuksen, Nordlandin rannikkoalueen, saksan sotajoukkojen sotahistoriallisille tykistöasemille, linnakkeille, lentokentälle, sekä vastaaville nähtävyyksille.
- Jutaus Kemistä alkaen, päättyen Kiirunan kaivoskaupunkiin, eli tuon n 1500km:n reitin varrella tutustuminen tien varren, sekä taajamien merkittäviin sotamuisto- tai muutoin kiinnostaviin kohteisiin, mm. 4 museota.
- Adolfin tykkiin tutustumisen Harstadissa. (opastettu kierros maanalaisissa tiloissa & tykkitornissa).
- Mahdollisesti viimeiseksi, tulomatkalla yhden Tirpitzin pommituslennolle osallistuneen Lancaster -koneen hylyllä Porjuksessa. ( peltisakset ! )
- Atlantinvalli Jutaus 2016, legendaarisen osallistumistarran.
- Atlantinvalli Jutaus 2016, jutauskassin, jonka sisällä yllärituotteita jutauksen sponsoreilta.
- Ryhmä- rämä- kuvauksen, tai jopa kaksikin.
- Päivittäiset ns. "After-Ride" -arvontapalkinnot.
- Odottamattomia ylläreitä -jopa aivvvan puun takaa - tai sitten vain piäniä eksymisiä sekä suunnittelemattomia vastoinkäymisiä -joista toki aina selvitään!
- Ei niin sotilaalisen herätyksen, ( hempeä, ei traumaattinen ).
- Hauskoja, sekä ennalta- täysin arvaamattomia, melkeimpä koomisia tilanteita.
- Unohtumattomia elämyksiä, kerrottavaksi myös jälkikärjelle,- tai polville, naapureista ja sukulaisista puhumattakaan!
- Räjähtävää naurua & putkessa pauketta..
- Jutauksen järjestäjän informaatio-, varaus-, näppäily,- jne, voimistelu- ja voimailuliikkeitä onnistuneen Jutauksen turvaamiseksi.
- Suuret määrät Jutauksen jälkeen YouTube- videopalveluun ilmestyviä AVJ-16 -sessioita (leffoja siis!), joista pätkät koottuna kertyy helposti jopa kokoillan elokuvan verran tsiigailtavaa!

Majoitusvaihtoehdot sekä hinnat:

Vain Hotelli- tai laadukas huoneisto- mökkitaso! Majoituspaikat on järjestäjän toimesta käyty jo ennakkoon tiedustelemassa, joten yllätyksiä, saati puutteita ei niiltä osin pitäisi olla odotettavissa. Laatua tiätty, mutta motoristiystävälliseen järkevään hintaan!

Vaikka pohjoisen yöttömän yön aurinko antaisi mahdollisuuden 24h/vrk jutaamiseen, on tarkoitus, että välillä nukutaan levollisesti, jotta jutaaminen on turvallista, sekä nautittavan hauskaa! Tässä alustavaa "plääniä":

- I yö: Hotelli Cumulus Kemi ****
Hinta 2hh:n huoneessa 55 € / hlö, tai 3hh:n huoneessa 45 € / hlö, valintanne mukaan. Hinta sis, runsaan buffet- aamiaisen, saunojen ja uima- altaiden vapaan käytön klo 16:00 - 21:00 sekä ilmaisen mp- parkin.

- II yö: Camping Gielas Arvidsjaur, (hyvätasoiset 4h:n mökit kahdelle!) Hinta 4hh:n huoneissa kahdelle yhteensä 95 €.
Hinta sis. buffet- aamiaisen reseptionin, eli päärakennuksen alakerrassa, Wifi:n, sekä ilmaisen parkin.

- III yö:Thon- hotel Nordlys Bodö (Enemmän kuvia täältä: Booking.com). Hinta 2hh:n huoneessa yhteensä 125 €.
Hinta sis. runsaan buffet- aamiaisen, kylpytakit, (ei omaksi kuitenkaan:), sekä saippua- & kosmetiikkatuotteita, merimaisemahuoneet hotelli ylimmässä kerroksessa, internet- pisteen, Wifi:n, sekä mahdollisuuksien mukaan ilmaisen parkin ajalla 16:00 - 08:00. Myös hotelin koko parkkihalli, on varattu vain ja ainoastaan meitä varten, (10 slots = n 20-30 mp:tä).

- IV yö: Tjeldesundbro Camping, (hyvät ja isot 4hh:n huoneistomökit 2h + 2h makuuhuoneet). Hinta 38 € / hlö, sis petivaatteet, sekä upean keskiyö- aurinkomaiseman.

- V yö: Scandic Hotel Ferrum Kiruna Hinta 2hh:n huoneissa yhteensä 138,20 €.
Hinta sis runsaan buffet- aamiaisen, mp- parkin, sekä sauna- ja kuntosalitilojen vapaan käytön.

Hotelli Thon on ehdottomasti jutauksen laadukkain hotellimme, jossa meidän kaikkien huoneet ovat hotellin ylimmässä kerroksessa ja "Sea- side"- merinäköalalla. Jokaisessa huoneessa on normivarustuksen lisäksi mm: lattialämmitys wc:ssä, kapselikahvinkeitin aulassa, sekä ilmastointi. Pärrien parkkeeraus onnistuu joko niille varatuissa parkkiruuduissa hotellin takana olevassa pysäköintihallissa, ( meille varattu hotellin kaikki 10 slottia, a´ 2- 3 pärrää = yht 16 € ), tai sitten kaduilla hotellin molemmin puolin "Avgift 16:00 - 08:00", joka on siis maksutonta tuon välisenä aikana.
Hotellin takapihalle pääsee lisäksi kätevästi sinne toisesta kerroksesta johtavan takaoven kautta.


Saapuminen:

Huollettu pyörä ja jutaaja tankattuna, sekä matkalle jo varustettuina, omatoimisesti Kemin Cumulukseen perjantai- illaksi viimeistään kello 18:00, koska tuolloin aloitamme AVJ-16 Briefingin, yms:t voimisteluliikkeet.
Iltasella voimma tehdä tutustumisrundin Kemin lentokentälle, tai tyytyä ihastelemaan briefingin jälkeisiä arpajaisvoittopalkintoja.
Koontiajoreitit sekä jutausaikataulut etelästä - pohjoiseen, ilmoitetaan myöhemmin, eli pelkästään yksin tai kaksin, ei Kemiin varmasti tarvi sinunkaan jutailla!

Huolto:

Muonitus omatoimisesti mukana pidettävillä e-tarvikkeilla, ja / tai, reitin varren elintarvikemyymälöistä sekä h-asemilta.
Aamupala sisältyy jokaisen hotellin sekä leirintäalueen huonehintaan, pl Tjeldesundbrua Campingissä, jossa se on valmistettava omatoimisesti, huoneistojen omissa keittiöissä, joissa onkin hyvä varustelu, mm mikroaaltouunit jne.
Ensimmäinen ruokailumahdollisuus on luonnollisesti Hotelli Kemin ravintolasalissa.

Pienenä vinkkinä; tukevalla aamiaisella, jaksaa jutaaja piiitkälle iltaan asti, jolloin matka etenee!

Polttoaineet, kuten edellä. Master-Card käy automaateissa lähes poikkeuksetta!
Huoltamot: Tiedot jaetaan briefingissä. Maksimitankkausväli tulee olemaan 200 km, joten desitankkisillekaan, ei pitäisi tulla ongelmaa.

Viestiyhteydet:

Jutauksen aikana, liikkeessä ja kohteissa, on mahdollisuus yhteydenpitoon PMR-radioin, kanavilla 3 (446.03125 MHz), sekä 5 (446.05625 MHz, varalla). Huomioitava kuitenkin se, että ajossa liikennemuoto on lähinnä yksisuuntainen, koska muutoin kohteiden selostus ja ohjeistus jää suurelta osin osallistujilta kuulematta. Kaksisuuntainen liikennemuoto sallittu varo- tai hätäliikenteessä. Tarkempi ohjeistus / taajuusjako, annetaan briefingissä Kemissä. Oma keskenäinen radioliikenteenne toki on rajoituksetonta muilla kanavilla, tarpeidenne sekä valintanne mukaan.

Jotain tälläistä siis luvassa ja onhan tässä aikaa.....tätä muokataan ( LUONNOS ).

Ilmoittautumisessa (kaikki paikat jo menneet, ja varallakin on jo 9- jutaajaksi aikovaa!), vaaditaan vain:
- Nimesi
- Puh:no
- Mp:n merkki ja malli
- Olen varannut jo majoitustilat koko jutausjoukkueelle, kaikkiin linkitettyihin majoituspaikkoihin, ja siksi vaaditaan 10 €:n takuumaksu, (kts ohjeet jäljempänä!)
- Lisäksi ilmoitathan muita huomioita, jos epäilet että järjestäjän olisi siitä hyvä tietää, esim lyhyt toimintasäde, max. jutausnopeus 160km/h, oma huone mp:lle toiveena, oma uima- allas oltava, sairastan merisairautta laivalla, tms.

Muista, että vain noin 46 ensimmäistä voidaan ottaa mukaan! Tämä siksi, että tarkoitus on jutailla yhdessä letkassa useiden nähtävyyksien takia. Muutoin osasto jouduttaisiin jakamaan pienempiin ryhmiin, jolloin jotain voisi osalta jäädä näkemättä. Samoin l-aluiden sekä hotellien kapasitetti kun on AINA rajallinen.

Varasijoille otetaan myös ilmoittautumisia, jotka pääsevät mahdollisesti peruuttavien tilalle numerojärjestyksessään.

Sponssit -tilanne nyt:

- Bike- lehti

- Huolto-Kaksikko Jämsä

- Cumulus Hotellit

- MP- maailma.fii

- CMA: Suomi

- Storm Motor

- Gospel Riders


Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Kuva

KuvaIlmoittautuminen ensi vuoden AVJ:een on alkanut, eli katsotaan se sama tosihyvä jutausporukka kasaan viime kertaiseen malliin!

Luonnollisesti, etusijalla tulevat olemaan kaikki AVJ-15:n jutaajat, mutta jos paikkoja jää täyttymättä, kirjataan uusia jutaajia ylös, sekä lisäksi muutamia "varajutaajia", koska aikaa on ja luonnollisesti peruutuksia varmasti tulee!

Mutta nyt siis seuraavat jutaajat ovat ainakin ilmoittaneet halukkuutensa AVJ-16:een:

2, 7, ( 8 ), 9, 12, 13, 14, 15, 16, 16b, 17, 18, 19, 20, 24, 26, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 37, 38, 41, 44, 44b, 45, 47, 49..... ja "täydennysjutaajia", eli varanumeroilla mukana ovat: 52, 53, 54, 55, 58, 60, 62, 65, 66, 67, 68, 69

Specsit tulevat olemaan kutakuinkin samat, kuin tänä vuonnakin, mutta tiätysti nyt sitten eri reitti, eri hotellit, eri kohteet, jne. mutta sama meininki! Matka about 1600km, 5 vrk:tta, eli pvä- legit lyhkäsemmät ~ 350km, mutta silti kaikilla suu virneessä vielä viimeiselläkin kohteella, ja ylävitoset paukkuu! :thumbup:

Ja tällä kertaa PMR:t taatusti pelittää alusta- loppuun asti, jos vain AAA-koon paristoja on matkassa riittävästi!

Laitan tänne uutta infoa sitä mukaan, kun omilta jutauksilta vain joudan suunnitella uutta ja tulevaa, mutta jos joku org:in lukijoista ei vielä tiennyt mistä ihmeestä oli oikein kysymys, niin sitä voit tsiigata [url="http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/280458-Atlantinvalli-Jutaus-2015"]tästä[/url]!

Pysytään kanavilla, jos Herra tahtoo ja elämme!

Teaser AVJ-15

EDIT: #22 perui, ja parit vara#:t lisätty!
EDIT: #37 pois, tilalle #63
EDIT: #59 veke, tilalle #65
EDIT: #31 veke, tilalle #66
EDIT: #6 ja #23 pois, tilalle #67 ja #68
EDIT: #56 ja #57 pois, ja tilalle uudestaan #8

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Viimeksi muokannut mchuurre päivämäärä To Helmi 09, 2017 11:22 am, muokattu yhteensä 28 kertaa

Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ke Heinä 15, 2015 8:53 pm 
Avatar

Liittynyt: Su Kesä 14, 2009 10:52 am
Viestit: 1429
Paikkakunta: Valkeala
Pyörä: R1200GS
Mahottoman hienoa! Miten jaksankaan odottaa... Käydäänkö nyt Veinesissä?

_________________
treriksrøysare http://www.tommilindstrom.fi


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: To Heinä 16, 2015 12:46 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Kampi kirjoitti:
Mahottoman hienoa! Miten jaksankaan odottaa... Käydäänkö nyt Veinesissä?


Piämmä jutaajat esjännityksessä, - kahhotaan kahhotaan! :lol:

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Heinä 17, 2015 8:17 am 

Liittynyt: La Joulu 21, 2013 3:45 pm
Viestit: 26
Paikkakunta: Lepsämä
Pyörä: R1200GSA
Haluaisi nähdä joskus Harstadin Adolf kanuunan, Narvikissa laivan keula rannalla ja Bodön ilmailumuseo.
Nämähän eivät ole kaukana toisistaan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Heinä 17, 2015 9:17 am 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Bjack kirjoitti:
Haluaisi nähdä joskus Harstadin Adolf kanuunan, Narvikissa laivan keula rannalla ja Bodön ilmailumuseo.
Nämähän eivät ole kaukana toisistaan.


No nämähän on siihen tulossa! Kuka kerto? :o

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Heinä 17, 2015 9:53 am 

Liittynyt: La Joulu 21, 2013 3:45 pm
Viestit: 26
Paikkakunta: Lepsämä
Pyörä: R1200GSA
Hö, ei kukaan kertonu ! Mutta on onpa hieno juttu taas ! Nyt on pitkä aika kesäkuuhun, tuskin maltan odottaa. Pitäsköhän alkaa huoltamaan pyörää ja pakkaamaan. :D

Aatun tykkiä ja laivan keulaa en oo nähny kun kävin tuollapäin 2001 ja ilmailumuseon jouduin meilkein juoksemaan läpi kun tulin niin myöhään että meni kohta kiinni.

Tulee taas mahtava jutaus !


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Heinä 19, 2015 3:41 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
35 Jutaajaa nyt kasassa, kun lasken mukaan myäs uudet ilmoittautujat! :D

Ja jos ei AVJ- ykkösen muita "veteraaneja" ilmoittaudu enemmän völjyyn, vielä jaetaan about 10 varasijaa, joten hopi- hopi, net menee pian........

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Heinä 24, 2015 9:48 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
43 Jutaajaa kasassa, mutta nou- hätä. Aikaa starttiin kun on vielä "jonkin verran", niin siksi tullaan jakamaan varanumeroita about ~kymmenkunta. Ja jos pikkasen kasvatetaan osallistujamäärää: about 45 + allekirjoittanut, niin silti sovitaan vielä "useimpiin hotelleihin", mutta samaan tiätty, kuitenkin..... :lol:

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Heinä 25, 2015 10:29 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Mutta nyt sitten tuosta "varmistamisesta" hiukkasen pohdintaa..... .
Vaikka usko miulla onkin luja, niin onhan tämä, tämän hetkinen tilanne aikas mairetteleva:

En ole julkaissut aikataulua, en ajoreittiä, saati jutauksen pituutta, tms. majoituksia, niin silti kasassa on jo nyt 45 mukaan tulijaa!:respect: Kiitos tästä & kovasta luottamuksesta!

"Wanhoista" AVJ-15 veteraanijutaajistakin puuttuu enää vain viisi , mutta sekin voi johtua siitä, etteivät ole seurailleet viime aikoina näitä saitteja, elikkä eivät tarkkaan vielä tiedä missä mennään?

Tässä kun olen nyt varaillut useita eri hotelleja, vähän useamman vaihtoehtoisien jutausreittien varrelta, sekä tietysti laatuhuoneita, (46:lle), jo ennakkoon, osa varauksista on hoitunutkin ihan oukki-doukki. Mutta sitten toisaalla taas vaaditaan esim. nimilistaa ennakkoon, ja varauksiin sisältyy joissakin tapauksissa pieni, (tai %-maksu), peruutusmaksu. Eli tietyn ajan, "dead-linen" jälkeen peruutusmaksu tullaan perimään, mikäli huonemäärää vähennetään tai jollei hotelli huonetta käytetä laisinkaan, (täysi maksu).

Tästä johtuen, haluaisin nyt tehtävän niin, että Jutaajat, jotka ovat todellakin lähdössä mukaan, suorittavat tililleni kymmen euron "takuusumman", joka ei pitäisi olla suuri menoerä, etenkin, kun se hyvitetään sitten osallistumismaksusta, ( 60e ), eli maksettavaa jää tällöin 50e. Maksamalla "takuusumman", jutaaja saa edelleen pitää ja lunastaa "virallisesti", saamansa Jutaajanumeron itselleen takuu varmaksi, oli sitten kyseessä "veteraani", tai uusi ilmoittautuja, mutta tällöin mahdollinen huone peruutus, ei tule menemään meikäläisen pussista, vaan tästä "takuukassasta".

Tämä ennalta ehkäisee myös sen, ettei jutausnumeroita "pantata" suotta, eli annetaan siten myös uusille jutaajille mahdollisuus päästä mukaan Jutaukseen. AVJ-15:ssa "panttaajia" oli alusta alkaen yhdeksän hemmoa, joista osasta ei kuulunut, sen "ilmoittautumisen" jälkeen, ei niin minkäänlaista vastausta, vaikka heitä @-postauksilla useasti ja eri vaiheissa lähestyinkin?:blink: (turhauttavaa, jos mikä!):kääk:

45 + 1 siis pääsee matkaan, ja edelleen, varanumeroita tullaan jakamaan, about ~10:lle.
Uuden jutaajan ollessa kyseessä, ja jos ei sitten jutausporukkaan mahdu, tulen palauttamaan "takuusumman" luonnollisesti takaisin, koska peruutus ei aiheutunut jutaajasta itsestään.

Wanhat "veteraanithan" ovat etusijalla, joten he kaikki kyllä, niin vain halutessaan mahtuvat mukaan!

Maksu tilille 01.10.2015 mennessä, niin olet "virallisesti" nimilistalla - OK, aikaa miettiä, reilu peli?
Ei tule sitten tehtyä turhaa työtä nimilistojenkaan suhteen.....

Tili: FI19 3636 3001 5830 20
Pekka Kukkonen
Summa 10€.
Viitteeksi oma jutausnumero!

Ja nyt sitten se aikataulu: Taustat kun tunnette, niin starttipäiväksi jokin liputuspäivä tiätysti, eli se ompi Pv:n lippupäivä: Lauantai 04.06, (mutta varatkaa nyt se perjantaikin siirtymiä varten!), ja kestää about (reitti vielä tarkentuu...), keskiviikkoon, torstaihin, eli 08.06 / 09.06 asti, tai jotain noin....:orgmp:

Muut "specsit" kutakuinkin samat, (ei yli 400- 450km:n päivä-legejä!), mutta kerron niistä sitten myöhemmin enemmän.

Tästä tämä lähtee rakentumaan. Niin ja Hotellit ovat luokkaa "lakanoiden välissä", eli Scandic, Thon, jne, mutta yhdessä paikassa saatte varautua kerrosänkyynkin, jottei nyt ihan "Luxus-touhuksi kokonaan mene!
Yritän järjestää hotellivaraukset niin, ettei etukäteen maksuja tarvitse minulle tehdä, vaan kaikki maksavat huoneensa itse, ja vasta paikanpäällä, (toistaiseksi kaikille sopinutkin näin), eli tuo "takuusumma" jäänee ainoaksi tilisiirroksi ja etukäteismaksuksi?

Mutta nyt joo, sitä AVJ-16- tarraahan pitänee alkaa jo suunnittelemaan / painattamaan.....se on moi!

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Heinä 26, 2015 3:40 pm 

Liittynyt: Ke Kesä 28, 2006 8:14 pm
Viestit: 51
Paikkakunta: Keitele
Sovitaan että AVV-15 jutaajista puuttuu enää neljä, kun lisäät sinne nro 15.

Kalle


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Heinä 26, 2015 10:29 pm 

Liittynyt: Su Syys 24, 2006 10:43 am
Viestit: 229
Paikkakunta: Pirkanmaa
Pyörä: 1200 gs adv
mootto kirjoitti:
Sovitaan että AVV-15 jutaajista puuttuu enää neljä, kun lisäät sinne nro 15.

Kalle


Ei kun kolme.

Nro 2


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Heinä 27, 2015 6:14 am 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
mootto kirjoitti:
Sovitaan että AVV-15 jutaajista puuttuu enää neljä, kun lisäät sinne nro 15.

KalleNuin puhuu ja kirjoittaa MIÄS! HIANOA ja KIITOS! Samoin kuin kjhh:lle ! :D

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Heinä 27, 2015 12:53 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Bike- lehti tuli jälleen mukaan ja matkaan sponssaamaan sopivilla "päivä-jutaus-legi-ylläreillä"!

Suur-kiitos Petri ja tukeva kaasukäen puristus vielä näin julkisestikki!
:respect:

Kuva

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Viimeksi muokannut mchuurre päivämäärä Ma Heinä 27, 2015 12:57 pm, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Heinä 27, 2015 12:56 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Niin ja tiätty Jämsän Huolto-Kaksikko olikin jo matkassa aika päiviä sitten..... :D

Kuva

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ti Heinä 28, 2015 8:30 pm 

Liittynyt: Su Marras 08, 2009 7:30 pm
Viestit: 1566
Paikkakunta: iTikkakoski
Pyörä: R1100GS/XL600V
Ja sponssit- listakin alkaa jo voimistelemaan: Mukaan tuli sopivasti Cumulus- hotelliketju! :o

Kuva

_________________
"Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa."
Ei ihminen halua kuulla olevansa syntinen, koska se tuo ahdistuksen, ja siitä nousee raivo...


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 80 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com