Pohjolan Kurapyöräilijät

Matkaendurofoorumi kaikille enduron ystäville!
Tänään on To Marras 14, 2019 5:12 am

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 289 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: La Helmi 28, 2009 10:51 pm 
Avatar

Liittynyt: La Maalis 10, 2007 5:37 pm
Viestit: 870
Paikkakunta: Eteläinen Suomi
Pyörä: BMW G650XChallenge
Tuli tuossa mieleeni iltapalaa kokkaillessa (öljyssä uppopaistettuja broilerin siipiä), mahtaako kurapyöräilijät kokata?
Eli, teetkö Gourmet-ruokia vai noudatko makkaraa jääkaapista iltapalaksi?

Olisi mielenkiintoista tietää, onko muitakin kuramopoilijoita jotka eivät päästä puolisoaan keittiöön, vai onko makkaran nouto tai kevyiden vaellus/retkieväiden kuivattamien ainoa keittiöaktiviteetti.
Ja minkälaisilla resepteillä hommat hoituu?

Itse olen keittiöni herra ja hidalgo, siis kovin viehtynyt hauduttamaan patoja, kyljyksiä, ossobuccoa... sekä paisteja.. porsaan kassler, ulkofilee, naudan entrecote yms.. ja syömään tietenkin suoraan jääkaapista sitä kylmää herkullista lenkkimakkaraa.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Helmi 28, 2009 11:22 pm 
Avatar

Liittynyt: To Elo 03, 2006 9:55 pm
Viestit: 3756
Paikkakunta: Pargas
Pyörä: KTM 640 Adventure
Vaikka mitä mistäkin :mrgreen:
Eka ammatti kokki niin .... :wink:

Toistaiseksi paras saavutus on ku sain kouluaikoina yhen tyypin syömään melkein koko wettexpyyhen ennenkuin sanoin mitä hän oli syömäs,oli muilla wienerinleike :twisted:
Kaikki on maustamisest/kuoresta kiinni :lol:
Vielä ku se wettexi oli punainen niin meni melkein lihan sävyynkin,sininen ei olis mennyt :lol:


Mutt omia herkkuja niin ehoton ykkönen on noi paikanpäällä tehdyt ruodottomat ahvenfileet ku paistaa jossain rannas nuotios!!!

_________________
Team kahajo

Kyll se siitä menee

http://www.youtube.com/user/TheJonkko?feature=mhsn

http://sites.google.com/site/dustywobblssnow/

http://picasaweb.google.fi/lekasora/


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Helmi 28, 2009 11:27 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Syys 27, 2004 2:53 pm
Viestit: 3104
Paikkakunta: Tornio
Pyörä: KTM690R/SM
Meilläkin on niin että solen mie joka kokkaan. Poronliha on mun suosikki.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 12:13 am 
Avatar

Liittynyt: Ti Marras 06, 2007 9:14 pm
Viestit: 1096
Paikkakunta: Somero
Pyörä: WR450F + 690E
Rosvopaisti oikeaoppisesti valmistettuna karitsan viulusta, on parasta liharuokaa jota itse olen valmistanut.
Kassler liha samassa montussa valmistettuna ei käynyt niin hyvin kauppaansa kun lampaan liha.
Toinen vois olla loimulohi konjakilla sopivasti valeltuna (joka toinen ryyppy omaan suuhun).
Kolmas ja paras: Mutsin tekemä kaalipata.

_________________
-Jos ei oo ihan varma niin kannattaa silti yrittää-


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 12:20 am 
Avatar

Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 11:05 pm
Viestit: 326
Paikkakunta: Loimaa
Pyörä: transalp 600-----
Kyllä meillä se pääkokki olen minä,no helvetti kuihtuis muuten äijä lopullisesti.Kyllähän liharuoka on ykkönen(ei kana).
Emännän mielestä pääjuomarikin välillä :shock:


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 1:22 am 
Avatar

Liittynyt: Ti Marras 04, 2008 9:58 pm
Viestit: 315
Paikkakunta: Hollola
Pyörä: Adve-Gessu yms
Kurapyöräilyyn liittyen kaikki mitä syntyy tulilla, Trangialla tai pahimmassa tapauksessa ilman.

Yleensä pidemmillä reissuilla on Trankka mukana, niin ei ole niin tarkka paikasta jossa kokkaa.

Oma suosikkireseptini hieman väsyneille illoille on:

- pastaa kattilaan
- salamipötköstä viipaleita pannulle tirisemään ja lopulta pastan sekaan
- hiukan mustapippuria ja kuivattua, rouhittua habaneroa yllätyspussista sekaan

Nautitaan.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 2:21 am 

Liittynyt: Ma Syys 26, 2005 8:53 pm
Viestit: 1586
Aina välillä yrittäny vähän ehdottaa jotta syötäiskö jotai semmosta ku yksinäni asustellessa eli Torino makaronia, päälle mustapippuria rouhittuna ja kunnon voinökäre. Juhlapäivinä sekaan juustoraastetta. Loistoruokaa ja halpaa mut nykyään on joka ilta jotain lohta punaisella pestolla ja paistetulla riisillä tai jotain yhtä "hienoa".

Molemmat kokkaa mut kyllä itselle on rakas harrastus tehdä ja erityisesti kokeilla uusia ruokia. Blinit on aika hyviä ja sitte otetaa jalustalle semmonen lohiresepti joka tuli vastaan netissä kun puhelimella kattelin jotta mitähän lohesta keksis ruokaa. Resepti ei siis ole oma mut pirun hyvä.

Ota ruodoton lohivilee ja siivuta samaan tapaan viistosti kuin kylmäsavulohta on tapana. Mausta siivu suolalla ja sitruunapippurilla ja laita siivun päälle nokare tillinmakuista tuorejuustoa sekä hyppysellinen katkarapuja. Mausta tuoreella tillisilpulla. Rullaa siivu rullaksi ja laita rulla pystyyn uunivuokaan. Täyte saa pursuta ja tippua välistä. Laita rullia vieri viereen vuoka täyteen ja ei ole väliä vaika rullat ei olis ihan täydellisiä. Kunhan suunnilleen. Lopuksi lisää vuokaan tillisilppua sek pari desiä kuohukermaa ja laita vuoka uuniin. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia ja lopuksi voit pitää vielä hetken kiertoilmalla niin että kerma kiehuu hieman kokoon. Nauti alkupaloina vaalean leivän/patongin kera tai jonkun lisäkkeen kera pääruokana.


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 10:41 am 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Meillä minä olen pääkokki ja pääjuomari.Suosikkiruokani on borssikeitto alkuruokana ja naudan sisäfilepihvi valkosipuliperunoiden kera ja pippurikastike lisänä sipulirenkaita.Hyvä Valencian punaviini ja Hilla tädin marjamuruset jälkkärinä.Arkiruokana lenkkimakkara juustolla ,sinapilla ja ketsupilla tuunattuna kasvispedillä.

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Maalis 01, 2009 8:27 pm 
Site Admin
Avatar

Liittynyt: La Syys 25, 2004 11:45 pm
Viestit: 2647
Paikkakunta: München, Saksa
Pyörä: R1200GS, 1290 Super Duke GT
Ehkä parasta meikäläisen makuun on se että alkupalaksi pari mukia kahvia, sen jälkeen Itävallan halki muutaman passin läpi esim Comolle tai Gardalle pizzalle ja sieltä sitten takaisin 8) :lol:

No kyllä mulle tuo pizza maistuu joka paikassa... :lol:

_________________
Marko Hemmilä
www.whereishemuli.eu
www.hemuli.eu
www.facebook.com/WhereIsHemuli


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Maalis 02, 2009 2:17 am 

Liittynyt: Pe Elo 12, 2005 6:28 pm
Viestit: 2629
Paikkakunta: Oulu
Pyörä: KTM 1190 Adv R, HVA FE 450, BMW K100
Makaroonia oon ruukannu keitellä... Potut menis muuten mutta ku ne pittää kuoria, paitti uuvet potut. Ai niin, ossaan minä tehä poronkäristyksenkin, se on mahottoman hyvvää


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Maalis 02, 2009 9:33 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Ruoanlaitto on ainakin minulle parasta terapiaa(tietysti gessulla ajamisen jälkeen).

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ti Maalis 03, 2009 7:04 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Syys 27, 2004 10:19 am
Viestit: 453
Paikkakunta: Ylöjärvi
Pyörä: KLE 500, ZRX1200R
Kokkailu on yksi harrastukseni. Ihan hyödyllinen, ilman syömistä kun ei pitkälle pötki. Olen aika lailla kaikkiruokainen, mutta yleensä tulee käytettyä valkosipulia ja mausteita runsaasti. Mieluiten harrastan texmex-ruokia, grillausta ja pastoja erilaisia sooseja/lisukkeita unohtamatta. Reseptejä tulee luettua netistä ja lehdistä, usein kuitenkin sovellan mutua ja lopputulos kehittyy kokatessa. Ns. perusruuat onnistuvat myös ja esim. joululaatikot ja kinkunpaistot on kokeiltu(ihan onnistuneesti). Vaimo on perehtynyt meillä paremmin tuohon leipomiseen, vaikka sitä itsekin tulee kokeiltua silloin tällöin, juustokakulla viimeksi.

_________________
"Kato iskä, tossa on oikeen kunnon tuplajouset",
- Pyynikin näkötornilla tuntemattomaksi jäänyt pikkupoika KLE:n oransseista haitarikumeista


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ti Maalis 03, 2009 8:14 pm 
Avatar

Liittynyt: Ke Tammi 12, 2005 7:36 pm
Viestit: 1535
Paikkakunta: Päntäne
Pyörä: Laku
Yksinkertainen on kaunista ruokapöydässäkin: Muusi ja lihapullat + puolukka, hernevelli, makkarakeitto, jauhelihakeitto... ei oo pakko joka kerta kokeilla jotain uutta. Vihreää lakisääteinen määrä.

_________________
Make & Laku
Where ever you go, there you are !


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ke Maalis 04, 2009 2:34 pm 
Avatar

Liittynyt: Ti Joulu 19, 2006 11:43 am
Viestit: 435
Paikkakunta: Parainen
Pyörä: EiOo vielä..
Eukko hallittee nämä italialaisherkut, pastat, pizzat ja lasagnet.

Ite sitten kokkailen niitä "laitetaan vähän tota.. ja sitten tota" tyylillä väännettyjä ruokia
Emännän mielest meikäläisen bravuuri on Enchiladojen teko. Mutta kyll noi mun säveltämät "kinukkiruuat" ym. luokiteltiin ja syötäviksi.

_________________
Ei mopoilla tänäkää vuonna..


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ke Maalis 04, 2009 7:10 pm 
Avatar

Liittynyt: Ti Marras 20, 2007 6:28 pm
Viestit: 1142
Paikkakunta: Itäinen-Uusimaa
Pyörä: ...jos joku mopo toimii,niin xt?
Sammakonreittä olis tarkoitus laitella,jos sattus kesällä ajoreissulla sellanen reppuun hyppäämään :mrgreen:
...eli harvakseltaan oon tosissaan kokkaushommissa.
Eiks ollutkin niin että "mitä useampi kokki,sitä huonompi soppa",vai?

_________________
Foorumin "sekakäyttäjä"


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 289 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com