Pohjolan Kurapyöräilijät
http://matkaendurot.net/phpBB3/

Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard
http://matkaendurot.net/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=38691
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Jani M [ Su Helmi 05, 2017 7:51 pm ]
Viestin otsikko:  Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Metzeleriltä on tulossa kaksi uutta crossirengasmallia: MC360 Mid-Soft pehmeälle alustalle ja MC360 Mid-Hard kovalle alustalle. Metzelerin nykyinen crossirengasmallisto onkin jäänyt aika statistin rooliin markkinoilla. En ole kenenkään nähnyt kisoissa ajavan niillä nastarenkaita lukuunottamatta.

Mielenkiintoista on, että renkaat tulevat olemaan tieliikennehyväksyttyjä. Erityisesti Mid-Hard voisi olla pätevä myös sekalaiseen ajoon sorateistä metsäpolkuihin.

http://press.metzeler.com/en_EN/post/sh ... ith-a.html

Kuva

Kirjoittaja:  THä [ Ke Heinä 11, 2018 9:52 am ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Onko näistä kenelläkään mitään kokemuksia? Itselle on nyt pehmeämpiä setti tulossa ja jollain aikavälillä menee pyörän alle.

Kirjoittaja:  mikko73h [ To Heinä 19, 2018 2:54 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Tuollaista Mid-Hard rengasta tullut kokeiltua, mutta en suosittele suomalaiseen metsämaastoon. Toimii hiekkatiellä ja jotenkin asfaltilla. Otin pois ja väänsin alle Mitaksen (keltaisella raidalla).

Kirjoittaja:  veejii [ To Heinä 19, 2018 4:44 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

24mx ssä nuo on parhaillaan tarjouksessa näköjään...
https://www.24mx.fi/rengas-setti-metzel ... to-top5#?p

Kirjoittaja:  THä [ Ma Elo 06, 2018 9:01 am ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Itsellä on nyt tallissa nuo Mid-Softit. Kovin on kovan tuntuista kumia nuokin. Rungotkin tuntuu aika jykeviltä. Voisi pelata raskaankin pyörän alla hyvin. Mihinkään kivikkoon/kannonkiertoon en noiden oikein usko kovin hyvät olevan. Mutta ovat tosiaan vasta talllissa, eivät vanteilla.

Kirjoittaja:  Jani M [ La Joulu 01, 2018 6:19 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Mid-Hard 80/100-21 etusesta tuli 12 tuntia / 390 km kokemusta Espanjan enskasafarilla. Toimii kovalla hyvin kuten myös asfaltilla, mutta pehmeässä sorassa liitelee ja on vaikea löytää luottoa renkaaseen. Saattaisi silti olla ok valinta 690:iin soratieajeluun.

Kirjoittaja:  THä [ Ti Huhti 09, 2019 8:04 am ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Mid-Soft etunen käännetty EXC:n alle. Aika jykevän tuntuinen runko tosiaan. Jos vähän vielä lumet vähenisi, niin pääsisi testaamaan. Kokeillaan nyt miten pelaa omissa ajoissa. Taakse käänsin vielä Mitaksen, että taka-Metzeleri saa vielä odotella testausta.

Kirjoittaja:  THä [ Ma Touko 13, 2019 3:37 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Joitain tunteja tuolla mid-soft etusella ajettu ja en osaa sitä kyllä moittia. Omissa ajoissa toimii vallan hienosti. Ei tee mitään yllättävää eikä pompi turhia kivistä/juurista. Ei ole luistellut kallioillakaan. Pehmeällä hiekallakin olen tuolla ajanut ja mielestäni toimii eleettömästi. Kyllä tuolla aion ajaa jatkossakin ja voin hyvin ostaa toisenkin.

Crossirataa ja CC:tä ajettu. Ihan kunnon endurosta en osaa sanoa.

Kirjoittaja:  THä [ Ma Loka 14, 2019 9:08 am ]
Viestin otsikko:  Re: Metzeler MC360 Mid-Soft ja Mid-Hard

Laitetaan tännekin lisäfeedbäkki. Itsellä tosiaan oli tuo mid-soft etunen 250 EXC:n alla kesän. Muuten ihan jees omiin ajoihin, mutta Kiteen CC:ssä lähti reunanappuloita irti huomattava määrä. Lähtiessä oli kaikki tallella ja nappulatkin jo valmiiksi pyöreiksi ajeltu. Omaan hitaaseen harrasteajeluun siis ominaisuuksiensa puolesta ihan ok, mutta ei kestä vaihtevissa oloissa. Pehmeän paikan rengashan se on ja pehmeähköä crosisrataa kesti kiertää ilman mitään ropleemia. Tiedä sitten hardista kestäisikö paremmin vähän kovaa ja kiviäkin :roll: Ei kuitenkaan itsellä jatkoon, kyllä omassa vauhdissa pitäisi renkaan kun renkaan kestää.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/