Pohjolan Kurapyöräilijät
http://matkaendurot.net/phpBB3/

Tulitko vastaan??
http://matkaendurot.net/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=949
Sivu 1/143

Kirjoittaja:  timo [ Ma Kesä 20, 2005 10:57 am ]
Viestin otsikko: 

Eilen Vesilahden kunnassa, Krääkkiön kylää lähestyessäni, männikkön jälkeen, ennen sitä ohrapeltoa tuli vastaan ihminen. Olitko se sinä?

Kirjoittaja:  ScB [ Ma Kesä 20, 2005 11:57 am ]
Viestin otsikko: 

Sunnuntai iltapäivällä klo 22.00 aikoihin joku oli motoilla varustetulla kotarilla(ko?) Petikon essolla. Lähti metsään, oliko joku täältä ?

Kirjoittaja:  Ande749 [ Ma Kesä 20, 2005 12:07 pm ]
Viestin otsikko: 

timo kirjoitti:
Olitko se sinä?


Vai olinko se minä? A mitä hä?

Kirjoittaja:  Mika Moilanen [ Ma Kesä 20, 2005 12:19 pm ]
Viestin otsikko:  Hiukkavaarassa?

Moro,

Hyvä topick TomiKoo :)

Ajellessani Hiukkavaarassa viimme torstaina ihmettelin valtaisaa pölyn määrää metsässä. Ilmeisestikkään pöly ei tullut pyörästäni, sillä se täytti metsän jo sinne saapuessani. Ajattelin, että jopas on kuivaa kun tuolla tavalla "jänkhä" pölisee...tai sitten on jotakin todella suurta tai paljon liikenteessä :? Samalla ajaessani tiukkaa kiharaista spooria hiukkavaaran "nopeilla" enduro poluilla olin havaitsevani jotakin saapuvan vasemmalta...risteilyohjus...ei sittenkään kyllä se pyörältä vaikutti...sen koommin ei pyörää saati kansa veljeä sitten näkynytkään. Palailessani takaisin hikisenä, mutta onnellisena ponngasin ison BMWn jonka ohittaessani mietin, että olikona se #risteilyohjus väriltään musta ja mahdollisesti BMW...
Jos se oli sittenkin se Bemu, niin täytyy ihan mielenkiinnosta kysäistä kunkas se BMW taittuu Hiukkavaaran spooreissa :wink:
t:mika

Kirjoittaja:  timo [ Ma Kesä 20, 2005 12:38 pm ]
Viestin otsikko: 

TomiKoo kirjoitti:
[, joko juttu pysyy asiassa !


Tätä se on kun en taaskaan ajellut ihmisten ilmoilla, enkä Kaivarissa.

Kirjoittaja:  Jukka [ Ma Kesä 20, 2005 2:16 pm ]
Viestin otsikko: 

Torniossakin ois tunnistustehtävä: Erään paikallisen teräksenvalmistajan parkkipaikalta on bongattu DR650RS, kenen lie... ei taida olla jäsen, mutta jos hänet joku kavaltaisi niin saatais houkuteltua porukoihin!

Kirjoittaja:  Veijo [ Ma Kesä 20, 2005 2:33 pm ]
Viestin otsikko: 

timo kirjoitti:
TomiKoo kirjoitti:
[, joko juttu pysyy asiassa !


Tätä se on kun en taaskaan ajellut ihmisten ilmoilla, enkä Kaivarissa.


Seuraava on OFF TOPIC!
ÄLÄ LUE, EI KUULU ALKUPERÄISEEN AIHEESEEN!

Älä Timo välitä. Sain minäkin näpelleni ORG!:ssa viime viikolla, kun uskaltauiduin jatkamaan jo vinossa olevaa keskustelua.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että niin tämä sähköinen foorumi kuin ihan livenä heitetyt tarinatuokiotkin kuihtuvat, jos niiihin ei pääse heittämään keventäviä kommentteja. Kyllä se keskustelu ajautuu takaisin oikeille raiteille, jos se on sen väärti.

Ihmisellä on hyvin usein aktiviteetin tietyssä vaiheessa tarve saada yhteys muihin samassa piirissä vaikuttaviin ihmisiin, vrt. radion Nuorten Sävellahja: "Hei sinä siniseen kukkapaitaan pukeutunut kaunis nainen Turun junassa. Katselin sinua pitkään, mutta en uskaltanut tulla juttusille. Haluaisin kuitenkin tutustua sinuun lähemmin. Ottaisitko yhteyttä. Ystävällisen terveisin Pate."

Ja vähän aihepiiriin kuuluvaakin. Olin se minä, joka Anden ja Soilen perässä ajoin eilen jossain päin Kymenlaaksoa. Kivaa oli, vaikka alla oli tarmakkia.

-Veijo-

Kirjoittaja:  JiiPee [ Ma Kesä 20, 2005 2:51 pm ]
Viestin otsikko: 

"Eilen Vesilahden kunnassa, Krääkkiön kylää lähestyessäni, männikkön jälkeen, ennen sitä ohrapeltoa tuli vastaan ihminen. Olitko se sinä?"


Nyt osu nauruhermoon, aahhhahahhah :lol:

Se taisi kyllä olla ennen ohrapirtelöä eikä -peltoa ?

Kirjoittaja:  timo [ Ti Kesä 21, 2005 7:49 am ]
Viestin otsikko: 

JiiPee kirjoitti:
"
Se taisi kyllä olla ennen ohrapirtelöä eikä -peltoa ?


Pyytäisin hyvää herraa pysymään asiassa. Ei täällä saa joutavia kirjoitella ja täyttää palstaa kaikenmaailman roskalla. Pois tuommoiset pirtelöhöpinät. Ja kyllä minä ohran tunnen, vaikka se onkin vasta oraalla. Ainakin suorakylvetty ohra. Varsinkin varjopaikoissa. Suorakylvettyä se selvästi oli. Nimittäin muokattuun peltoon kylvetty on jo kohta tähkällä, koska se päästään kylvämään paljon aikaisemmin. Suorakylvö päästään aloittamaan vasta kun maa on kuivunut vanhan pahnan alla. Se vie aikaa.
Toisaalta en nyt kuitenkaan mene vannomaan oliko se siltikään ohraa. Saattoi olla muutakin. Pirun vaikeeta niistä on ottaa selvää kun ovat vasta kylmän keväänkin takia niin alulla. Vähän kuin kananpoikia vertailisi. Siis ovatko poikia ensinkään vai ehkä tyttöjä.
Riisiä se ei ainakaan ollut, sillä riisi kasvaa lätäkössä ja silloin oli kuiva ja aurinkoinen päivä, suorastaan helle. Vai oletteko joskus törmänneet riisiin kuivalla maalla.
Jos se olikin maissia. Elokuvissakin vankikarkuri meinaa aina nääntyä janoon piileskellessään sheriffejä paahteisessa maissipellossa. Harvemmin riisilätäkössä. Porkkanamaalla ei juuri koskaan.
Toivottavasti paperialan työsulku loppuisi ennenkuin maissihiutaleet kypsyvät. Ne kun pitää syksyllä pakata pahvilaatikoihin ja mistä pahvia, jos tehtaat seisoo?

Kirjoittaja:  AnttiH [ Ti Kesä 21, 2005 8:34 am ]
Viestin otsikko: 

Joutuu kohta hommaan pampersit että voi lukia tätä foorumia, selitäppä siinä emännälle, että lueskelen täsä vaan kurapyöräilijöden foorumia

Kirjoittaja:  Lakupilotti [ Ti Kesä 21, 2005 8:46 am ]
Viestin otsikko: 

Pröö ... Miten saa kahvi- ja pullamössön siivottua näytöltä?

Make & Laku

Kirjoittaja:  Ylimatti [ Ti Kesä 21, 2005 8:57 am ]
Viestin otsikko: 

Jos sulla on litteä näyttö, niin pitää olla varovainen ettei paina liikaa. Näyttöä. Oliko voisilmäpullaa vai mantelipitkoa?

Kirjoittaja:  Lakupilotti [ Ti Kesä 21, 2005 9:50 am ]
Viestin otsikko: 

Aiva tavallista ankkastukkia ja kylymää kahavia. Kylmällä kahvilla on kuulemma edullinen vaikutus ulkonäköön, tosin maha ei taida kestää tarvittavia määriä.

Mutta alkuperäiseen aiheeseen palatakseni, kyllä joskus tulee mieleen, että kukahan tuokin vastaantulija mahtoi olla. Aktiivinen (?) enskaporukka tuntuu olevan aika pieni, joten jonkinlainen mahdollisuus saada vastaus täältä lienee olemassa.

Make & Laku

Kirjoittaja:  KTP [ Ti Kesä 21, 2005 11:37 am ]
Viestin otsikko: 

Juu, joskus työkaverit kääntyy kattomaan kun alan höröttään ja sitten on pakko kertoa mistä kyse.

Oulussa oli vappu-ajossa mukana nuorehko mies vaimonsa/tyttöystävänsä tummalla KLEllä. Jäi siinä vähän jutut kesken. Miehellä itsellään oli myös kurapyörä. Olisi ollut kiva houkutella hänetkin porukka-ajoihin mukaan, kuin myös tyttöystävänsä, kun oulusta en tiedä muita naisia jotka ajaa enskalla. Tunteekohan joku tyypin?

Kirjoittaja:  Pekkavee [ Ti Kesä 21, 2005 8:57 pm ]
Viestin otsikko: 

Yks konsti selvittää bongatut pyörät on ottaa rekkari talteen.

Sitten vaan soitto 01007810 niin ne kertoo kolmen pyörän omistajat samalla soitolla. Maksaa jotain vajaa 3 egee minuutti.

Toinen konsti on laittaa tekstiviesti esim mp XZ880 numeroon 16258.
Toi kertoo mun pyörän mallin, moottoritilavuuden, käyttöönottovuoden, tehon, vakuutusyhtiön ja omistajan. Maksaa jotain 1.69 egee/viesti.

Se kertoo myös, että mun pyörässä on 66 kW, mikä on vähän kumma juttu, kun näissä on yleensä 59 kW ( Suomeen tuoduissa ) Mun on thaimaalainen.

Pekka
:shock: :shock:

Sivu 1/143 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/