Pohjolan Kurapyöräilijät

Matkaendurofoorumi kaikille enduron ystäville!
Tänään on To Marras 14, 2019 11:00 pm

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 289 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: La Kesä 22, 2013 7:21 pm 

Liittynyt: Pe Touko 03, 2013 10:56 pm
Viestit: 182
Paikkakunta: Itä-Suomi
Pyörä: XT 660 R
Hyväksi todettu retkigrilli jolla paistaa ja tarvittaessa savustaa lihat, kalat ja makkarat....
Vain mielikuvitus rajana! :D


Liitteet:
2013-06-22 19.18.43.jpg
2013-06-22 19.18.43.jpg [ 228 KiB | Katsottu 4744 kertaa ]
Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Heinä 12, 2013 7:39 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Hampurilaisgrilliateria kahdelle


Liitteet:
Tiedoston kommentti: Siitä se lähtee.
010_640x480.JPG
010_640x480.JPG [ 88.64 KiB | Katsottu 4592 kertaa ]

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)
Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Heinä 13, 2013 12:23 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Touko 09, 2011 7:35 pm
Viestit: 383
Paikkakunta: Muurame
Pyörä: Husky 701 Enduro & KTM 400 EXC
Hampurilaisgrilliateria neljälle 8) Hampurilaisista tuli melkein vahingossa täydellisiä :D :D :D


Liitteet:
Täydellinen hamppari.jpg
Täydellinen hamppari.jpg [ 449.41 KiB | Katsottu 4523 kertaa ]

_________________
Rider on the storm
Ex: BMW F 650 GS Dakar '06, BMW F 650 GS '08, BMW F 800 GS '12, Husky 701 Enduro '16... --> '18
Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Heinä 13, 2013 1:04 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Jaaha,Kanttura ollut samoilla linjoilla,kyllä nuo kesään kuuluvat kuin... :D Mitäs tänään syötäidsiin

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: La Heinä 20, 2013 5:10 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Liitteet:
Tiedoston kommentti: Pink Floyd-viini kruunaa illan
SAM_0888_640x480.JPG
SAM_0888_640x480.JPG [ 72.97 KiB | Katsottu 4241 kertaa ]
Liitteet:
Tiedoston kommentti: Eikun grilliin
SAM_0885_640x480.JPG
SAM_0885_640x480.JPG [ 93.44 KiB | Katsottu 4241 kertaa ]
Liitteet:
Tiedoston kommentti: Raikas marjapiirakka
SAM_0883_640x480.JPG
SAM_0883_640x480.JPG [ 112.4 KiB | Katsottu 4241 kertaa ]
Tänään grillataan ja jälkkäri raikasta marjapiirakkaa kera Pink Floyd viinin

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Joulu 23, 2013 7:27 pm 
Avatar

Liittynyt: Ke Loka 04, 2006 1:56 pm
Viestit: 2407
Paikkakunta: Eura,Loei
Pyörä: Yamaha XTZ-900,DR-350
Näin jouluisena välipalana maistuu; ja miksei muulloinkin, Rosteenin leipomon Jurmo saaristolaislimppu(Turust...) aidolla voilla,15mm siivut, 4 mm siivut perinteistä koskenlaskijaa päälle(1 leipä/1 juusto)palan painikkeeksi ihan vaan 3 veroluokan karhua.Ei malta lopetta,ennenko leipä loppuu.. :lol:

_________________
Projektikuvat


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Ma Joulu 23, 2013 9:40 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Kesä 23, 2006 5:57 pm
Viestit: 4892
Paikkakunta: Keski-Suomi
Pyörä: 4xtohtori
Joulumenuahan tässä.Kaupan laatikot tuunattuna ja työkaveri teki palvikinkun ja vielä mausti sen pippurilla,uutuutena tänä jouluna on punasipulihilloke lisukkeena.Ja glögipäärynät jälkkärinä,ettei aina riisipuuroa :lol: Kaiken kruunaa Don Mendo Gran Reserva 2007 :D

_________________
Mä tulen kaukaa,kauas menenkin,jää taakse asfaltin pätkä,ja silloin tiedän sen,mä riippuvainen ole en,kun tiellä luukutan prätkää.(Hannele Suominen)


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 18, 2014 4:14 pm 

Liittynyt: La Maalis 12, 2011 2:05 pm
Viestit: 1504
Pyörä: 1190Adv R, 660Rally, 640E+G/S
Helppoa ja herkullista.

Kuva


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 18, 2014 4:54 pm 
Avatar

Liittynyt: Pe Helmi 09, 2007 2:11 pm
Viestit: 1886
Paikkakunta: Kanta-Häme
Pyörä: EXC450
Viuh kirjoitti:
Helppoa ja herkullista.


Mulla on samanlainen grilliviritys ja loimulaudat :wink:

Just tosin savustelin lohen ja nyt saunanlämmitystä kera Robinsons Brewery the Trooper!

:o


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 18, 2014 5:18 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 11:11 pm
Viestit: 560
Paikkakunta: Oulun seutu
Pyörä: SE
Reilu kilon kaslerin pötkö oli about kuusi tuntia uunissa kokis, ketsuppi ja soijakastikkeessa. Ihan mureaa ja makoisaa revitty possu hamppariin ja texmexiin.

_________________
Sami


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 18, 2014 6:39 pm 

Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 11:15 pm
Viestit: 1149
Paikkakunta: Ylivieska
Pyörä: BMW f 800 Gs -08
Ranskalaisia ja kalapuikkoja :lol:

_________________
BMW f 650 Gs Dakar -01 ---> BMW f 800 Gs -08


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Huhti 18, 2014 7:13 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Syys 27, 2004 2:39 pm
Viestit: 2617
Paikkakunta: Piikkiö
Pyörä: KTM 640 Adv R
Harri Hemmilä kirjoitti:
Ranskalaisia ja kalapuikkoja :lol:


Sama oli päivän menu täälläkin, runsaalla chilillä höystettynä :shock:

_________________
"The concept of a versatile motorcycle equally at home on dirt and pavement is as old as motorcycling itself"


Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Pe Touko 30, 2014 10:47 pm 
Avatar

Liittynyt: La Maalis 10, 2007 5:37 pm
Viestit: 870
Paikkakunta: Eteläinen Suomi
Pyörä: BMW G650XChallenge
Loimusavuribbsejä.

Vain neljä/viisi makua. Mustapippuri, merisuola, leppäpuunuotion/savun sekä oikean sianlihan maku.
Pientä liekkiä ja hiillosta lihan alla. Eli n. 2-3 tuntia 120-175 asteen lämpötilassa. (Kuvan porsas on kärsinyt vasta reilu tunnin ajan)

Tämä on sitten aivan jotain muuta kuin superpehmeäksi/kosteaksi keitetyn lihan amerikkalaisen makeaa glaseerausta grillissä tai porsaan lihan maun peittämistä tulisella ylimaustamisella.
Ihan hauskoja ja maukkaita nekin, mutta tässä on vain selkeän pelkistettyä vahvaa nuotiolihan makua, kosteaa ja mehevää, jämäkällä rakenteella.

Possu taipuu hienosti useaan erilaiseen kypsennysjärjestelyyn!


Liitteet:
Tiedoston kommentti: Ruskistuminen on vasta puolivälissä
LeppäloimusavuRibbsit.jpg
LeppäloimusavuRibbsit.jpg [ 416.85 KiB | Katsottu 3594 kertaa ]
Tiedoston kommentti: Tulitiilirakennelma tasaa lämpöä ja käryttää tippuvat rasvat lihan mausteeksi
Loimusavustin.jpg
Loimusavustin.jpg [ 324.32 KiB | Katsottu 3594 kertaa ]

_________________
"Ikuisuus projekti"
http://www.matkaendurot.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Heinä 06, 2014 5:11 pm 
Avatar

Liittynyt: La Maalis 10, 2007 5:37 pm
Viestit: 870
Paikkakunta: Eteläinen Suomi
Pyörä: BMW G650XChallenge
Savusikailu jatkuu..

Tämä liha ei tarvitse lisäkostutusta.


Hitaasti kypsäksi loimusavustettua grillisikaniskaa.

2,4kg maustamatonta emäsian niskaa.
Vakuumipaketti vesialtaaseen, haaleassa vedessä lihan lämmitys huoneenlämpöiseksi.
Mausteet päälle ja sähkövartaaseen.

n.7 tuntia matalaa ja epäsuoraa tulta.
Pari tuntia grillissä tiukalla valvonnalla, ettei laavakivillä ala rasvapalo. Yksi kolmesta polttimesta kerrallaan päällä, pienimmillään. Alumiinifoliolla voi ohjailla tippuvia rasvoja.
Viisi tuntia loimusavustusta pienillä leppäklapeilla.


Liitteet:
Tiedoston kommentti: n. 7 tuntia matalaa lämpöä. Lihasnesteet edelleen tallella. Huomioi lihan pintakerroksessa savustuksen aiheuttama punainen savurengas.
LoimusavuLaavakiviVarrasKassler.jpg
LoimusavuLaavakiviVarrasKassler.jpg [ 375.75 KiB | Katsottu 3414 kertaa ]
Tiedoston kommentti: Pari tuntia grillauksen makua. Laavakiville tippuva rasva tekee grillauksen maun.
SähkövarrasLaavakivi.jpg
SähkövarrasLaavakivi.jpg [ 468.2 KiB | Katsottu 3414 kertaa ]
Tiedoston kommentti: Pientä liekkiä tai hiillosta alla n.5 tuntia.
LoimusavuVarrasKassler.jpg
LoimusavuVarrasKassler.jpg [ 369.62 KiB | Katsottu 3414 kertaa ]
SähkövarrasLoimusavustin.jpg
SähkövarrasLoimusavustin.jpg [ 326.33 KiB | Katsottu 3414 kertaa ]

_________________
"Ikuisuus projekti"
http://www.matkaendurot.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=6369&st=0&sk=t&sd=a
Ylös
 Profiili  
 
ViestiLähetetty: Su Heinä 06, 2014 6:10 pm 
Avatar

Liittynyt: Ma Elo 19, 2013 5:58 pm
Viestit: 261
Paikkakunta: Tampereen seutu
Pyörä: Hugsvarna 701 Enduro & 12k GinTonic
Retkelle (yli)kypsää mureaa possua mukaan, ja pinnoitus tikun nokassa nuotiolla. Esim kylkipaloihin ja kasleriin saa rapean pekonipinnan kun sitä pyörittelee nuotiolla. Ulkofile on liian kuivaa, siitä ei juuri saa houkuteltua rasvaa pintaan. Siivutettu grillikylki ja kaslerpihvit toimivat hyvin. Mustapippuria ja suolaa mausteeksi. Helppoa ja hyvää.

http://www.youtube.com/watch?v=9BC1kDNLZ6E


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 289 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com