Pohjolan Kurapyöräilijät
http://matkaendurot.net/phpBB3/

Erilliset selkäsuojat
http://matkaendurot.net/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=41521
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Hobes [ Su Heinä 22, 2018 3:35 pm ]
Viestin otsikko:  Erilliset selkäsuojat

Vanhasta erillisestä selkäsuojasta alkaa olemaan tunnit täynnä, joten ostoslistalla olisi nyt sitten uusi. Reissu/pikiajoon on tuo tulossa. Tuollaista kun on toistakymmentä vuotta käyttänyt, niin takkiin sijoitettavat lirpakkeet eivät oikein enää vakuuta.

Panssaripaita taloudesta muuten jo löytyy ja olen sitäkin yrittänyt reissun päällä käyttää. Tässä kohtaa mukavuus vie kuitenkin voiton ja olen todennut tuon hankalaksi käyttää reissun päällä.

Tryonic Feel 3.7 vaikuttaisi sangen mielenkiintoiselta, mutta millaisia suojia arvon kuratoverit selkäänsä laittavat? Vai menevätkö kaikki joko panssaripaidalla tai takkien omilla suojella?

Kirjoittaja:  Peltsi [ Su Heinä 22, 2018 4:07 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Erilliset selkäsuojat

Mulla on tuo edukkaamoi Tryonic. See jotain. Lähinnä kun tuo tyyriimpi on niin pirun paksu ettei ole kiva pitää takin alla.

Hiostaahan se kun beijooni. Kaupungisa kun ajaa tällä kelillä niin näkee paidan selästä mukavasti misä kohta selkäsuojq on .

Kirjoittaja:  Hobes [ Ma Heinä 23, 2018 7:27 am ]
Viestin otsikko:  Re: Erilliset selkäsuojat

Joo tosiaan jonkinlainen hengittävyys selkäsuojassa olisi toki mukava. Dainese Wave 1S D1 AIR on pikimiesten mukaan viileä, mutta saatavuus Suomesta tuntuu olevan vähän nahkea.

Kirjoittaja:  geeXLV [ Ma Heinä 23, 2018 8:56 pm ]
Viestin otsikko:  Re: Erilliset selkäsuojat

Minulla on yli kymmenen vuotta vanha Halvarssonin Track, se Forcefieldin tekemä selkäsuoja. Kakkostason suojaus ja kerran tuli ihan kunnolla testattuakin. Remmejä on vähän uusittu ja jos uuden ostan se tulee olemaan samanlainen. Panssaripaita sitten erikseen reissuille, mutta tuo on muuten aina päällä.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/